Bel 0528 - 37 1003 of e-mail ons op info@bosschernoten.nl, wij helpen u graag verder.
 • Gratis verzending NL vanaf 40,-
 • Vers van de markt
 • Vandaag besteld, overmorgen in huis

Macadamia noten kopen

Bosscher Noten heeft een groot assortiment aan noten. Ook macadamia noten kopen doe je bij notenspecialist Bosscher. Deze luxe noot vind je tevens terug in verschillende notenmixen. Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd op smaak en kwaliteit. Bosscher Noten vindt u op verschillende markten noord en oost Nederland waar u de heerlijke smaak en de verse kwaliteit van onze noten kunt ervaren.

Macadamia noten zijn gezond en lekker

Macadamia zijn vrij stevig, rond en hebben een gladde structuur. De kokosachtige smaak van de van oorsprong Australische noot staat bij veel mensen bovenaan het lijstje met lekkerste noten. De meeste mensen eten de macadamia als snack. Dit heerlijke tussendoortje is niet alleen een lekkere snack, maar is ook erg gezond. Naast dat de noot uit talrijke eiwitten bestaat, zit hij ook boordevol vitaminen. Daarnaast heeft de macadamia het hoogste gehalte aan onverzadigde vetten van alle noten. De noot is daarom dan ook prima geschikt als verantwoord tussendoortje, maar ook een lekkere en gezonde toevoeging aan bijvoorbeeld rijstgerechten, salades of taarten.

Macadamia noten voedingswaarde

Macadamia noten zijn een bron van essentiële vitamines en mineralen. Daarnaast zijn macadamia noten cholesterolvrij en glutenvrij en passen ze dus uitstekend in een glutenarm dieet. Deze noten zijn heel gezond. Zo leveren 100 gram macadamia noten de volgende voedingswaarde:

 • Ruim 27% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) vitamine B1
 • 10% van de AFH vitamine B
 • 25% ADH Fosfor
 • Bijna 42% van de ADH Magnesium
 • Bijna 33% van de ADH aan voedingsvezels

Waarom macadamia noten kopen bij Bosscher Noten?

 • Macadamia noten bevatten veel goede voedingsstoffen
 • Een lekker en verantwoord tussendoortje
 • Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd op smaak en kwaliteit
 • De noten van Bosscher Noten komen vers van de markt
 • Bij het kweken en verwerken van onze noten wordt rekening gehouden met het welzijn van mens, milieu en dier

Macadamia noten kopen doe je bij Bosscher Noten. De noten zijn gegarandeerd vers, op verantwoorde wijze gekweekt en verwerkt en niet blootgesteld aan chemische bestrijdingsmiddelen. Onze macadamia noten zijn biologisch en verantwoord voor mens, dier en milieu.

De oorsprong van de macadamia

De macadamia is van oorsprong een Australische noot. Naast Australië is de noot ook onder andere terug te vinden op Hawaï en Zuid-Afrika, de grootste exporteurs van de macadamia na Australië. De macadamianoot komt van de macadamia plant. De noten zijn echter zeer moeilijk te kraken. Er is enorm veel druk nodig om de schil van de vrucht te breken. Dat is dan ook een van de redenen waarom deze noot in verhouding wat duurder is dan zijn soortgenoten. Desondanks neemt de populariteit van de macadamia toe.

Macadamia's kopen bij Bosscher Noten

Voor verse noten van uitstekende kwaliteit bent u bij Bosscher Noten aan het juiste adres. Macadamia noten kopen kunt u eenvoudig en snel online bij ons doen. Vers van de markt, zo bij u thuis bezorgd!

Recent bekeken producten
Inca bessen Inca bessen

Inca bessen

€ 4,95
Hennepzaad Hennepzaad

Hennepzaad

€ 6,95